EXFOLIERING
FEDTET HUD
FRUGTSYRE
DERMALOGICA
ELIZABETH ARDEN PRO

EXFOLIERING
Den absolut bedste måde, du kan pleje din hud og hjælpe den med at opretholde sin optimale spændstighed på, er ved at sørge for, at exfoliere huden minimum 2 gange om ugen, og sørge for at holde huden fugtet gennem hele døgnet.
Hudplejerutiner er selvfølgelig forskellige alt efter hvordan vores hverdag ser ud – ønsker du at få en skræddersyet hudplejerutine, der passer til netop din hud og din hverdag, så er du mere end velkommen til at komme ind til en hudtypetest samt hudplejevejledning som følge af en ansigtsbehandling.

FEDTET HUD
En fedtet hud har lige så stort behov for beskyttelse og fugt, som alle andre hudtilstande har. Hvis man forsøger at udtørre en fedtet hud, så vil hudens talgkirtler automatisk begynde at producere mere talg (fedtstof), for at kompensere for den manglende fugt.
Når man har en fedtet hudtype eller –tilstand, så er det vigtigt, at man går efter hudplejeprodukter, som ikke indeholder olie, men kun indeholder fugt.
Følger man et anbefalet hudplejeprogram, som hjælper med at kontrollere talgproduktionen, så minimerer man også risikoen for eventuelle urenheder.

FRUGTSYRE
Du kan med frugtsyrebehandlinger optimere din hudpleje, og opnå det mest optimale resultat på kortest tid.
Frugtsyre er mest kendt for sin evne til exfoliering af huden ved at løsne op for og effektivt fjerne din huds øverste døde hudceller, for så at hjælpe huden med at få et nyt lag til at vokse.

Frugtsyre kan både hjælpe med at udglatte allerede eksisterende rynker og reducere udviklingen af nye eventuelle rynker, samtidigt med at det hjælper huden med at udrede ujævnheder/ar samt hyperpigmen­teringer på længere sigt.

DERMALOGICA; sund hud er smuk hud

Dermalogica har siden lanceringen i 1986, udviklet sig til at være det foretrukne hudpleje-system blandt både hudpleje-eksperter og forbrugere i hele verden. Fokus for Dermalogicas produkter er at opnå sund og smuk hud gennem effektive produkter og uden unødvendige eller skadelige tilsætningsstoffer.

Dermalogica er en bred serie, og indeholder produkter til alle trin i din hudpleje-rutine; både renseprodukter og eksfoliering/peeling, der klargør din hud til videre behandling – og plejende, nærende og fugtgivende masker, ansigtscremer, øjencremer, boostere og tonere. Med Dermalogica har du mulighed for at målrette din behandling præcist til netop de resultater, du ønsker at opnå.

Har du et specifikt problem du ønsker at arbejde med, tilbyder Dermalogica supereffektive specialserier såsom PowerBright, AgeSmart, UltraCalming og mediBac. Dermalogica er en unisex hudplejeserie og alle produkter har en kønsneutral duft. Der er altså i lige så høj grad tale om hudpleje til mænd som hudpleje til kvinder. Eftersom Dermalogica er så bred og effektiv en serie, er det vigtigt at få den korrekte vejledning i produkterne, for at få det optimale resultat. Derfor anbefaler vi altid, at du forud for dit køb af Dermalogica-produkter, tager en snak med en autoriseret Dermalogica-forhandler, for at få vejledning i, hvilke produkter, der passer bedst til din hud.

Ansigtsbehandling udført af international anerkendt kosmetolog.

Vi skræddersyer altid vores ansigtsbehandlinger efter din hud, så den er tilpasset dine individuelle behov. Ved hjælp af en hudanalyse/facemapping, kan vi analysere din hud og sikre dig en behandling, der arbejder specifikt på dine hudproblemer samt egne ønsker og behov.

Du vil altid få vejledning i, hvordan du plejer din hud derhjemme samt vejledning i brug af specifikke produkter, beregnet til netop din hudtype og –tilstand.

ELIZABETH ARDEN PRO

Den nye generation af Cosmeciuticals

Elizabeth Arden PRO er en hudplejeserie, bygget på den nyeste videnskab indenfor hudpleje og innovationer og er resultatet af et samarbejde mellem et af verdens mest veletablerede kosmetikfirmaer Elizabeth Arden og en af verdens ledende hudplejeforskere Joe Lewis.

Med visionen om at tilbyde enkle og effektive hudplejerutiner og løsninger for forskellige hudtilstande, skabte han pyramiden, som forenkler valget af produkter, så man med et minimum af 3 produkter kan pleje huden optimalt. Her menes at man med rens, serum og dagcreme, kan opnå de ønskede resultater.

Hudplejeserien omfatter mange helt fantastiske produkter, som kan skabe unikke resultater. Nogle af de mest efterspurtge produkter er de lækre Peel Pads, som findes i forskellige udgaver:

  • Skin Perfecting Peel Pads
  • Sensitive Skin Peel Pads
  • Hydration Peel Pads
  • High Radiance Peel Pads

Disse Peel pads findes til forskellige hudtilstande, men har det samme formål; nemlig at give en mild eksfoliering ved hjælp af forskellige typer syre. De små pads er utroligt brugervenlige, hvilket også er en af grundene til, at de er så populære. Ved brug af Peel Pads vil man opleve at huden får en helt særlig og smuk glød, og de vil hurtigt blive en uundværlig del af din hudplejerutine.

Elizabeth Arden PRO tilbyder produkter til alle hudtyper, og har alle 5 følgende egenskaber:

  • korrigerende
  • lysnende
  • anti-age
  • fugtgivende
  • sensitiv

Forbered dig på at blive imponeret, for du vil med denne peeling se resultater MED DET SAMME.
Effektiv mod grå/kedelig hud, linjer og rynker, pigmenteringer, urenheder mm.
Få fornyet din huds glans på blot 30 min.

*Denne peeling indeholder både mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA)

PRISER

ANSIGTSBEHANDLINGERTID (Varighed)PRISER
DERMALOGICA ANSIGTSBEHANDLING
ProSkin60
- dobbelt afrensning
- hudanalyse/facemapping
- syrepeeling eller skrub
- fjernelse af døde hudceller, hudorme mm.
- ansigts-/skulder-/nakkemassage
- ansigtsmaske og håndmassage
- afsluttende produkter
- afsluttende vejledning
60 min.kr. 600,-
ProSkin30
- afrensning af huden
- hudanalyse/facemapping
- specifik hudpleje (fokus på specifikt hudproblem)
- afsluttende produkter
- afsluttende vejledning
30 min.kr. 400,-
ELIZABETH ARDEN PRO ANSIGTSBEHANDLINGER
LunchPeel 30% AHA-peeling
- afrensning af huden
- ArdenPRO 30% syrepeeling
- fjernelse af døde hudceller
- beroligende serum
- afsluttende produkter
- afsluttede vejledning
30 min.kr. 450,-
PowerRelax
- afrensning af huden
- hudanalyse
- ArdenPRO 30% syrepeeling
- fjernelse af døde hudceller, hudorme mm.
- ansigt-/skulder-/nakkemassage
- ansigtsmaske og håndmassage
- afsluttende produkter
- afsluttende vejledning
60 min.kr. 650,-
Luxury SkinHealthFacial
- retning af bryn (øre- og næsehår)
- dobbelt afrens af huden
- hudanalyse
- ArdenPRO 30% syrepeeling
- fjernelse af døde hudceller, hudorme mm.
- ansigt-/skulder-/nakkemassage
- ansigtsmaske og håndmassage
- afsluttende vejledning
75 minkr. 750,-